Avaliações de El Greco IJsselstein

Avaliações recentes

4.0
H van Rooijen
Ontem

Bestelling kwam behoorlijk door elkaar gehusseld aan, maar was wel erg lekker.

Jan Willem Van der Pijl
2 fevereiro 2023

Bezorging was 25 minuten na de mail dat de pizza onderweg was. Was dus lauw en we hebben hem eerst maar in de oven gezet. Toen hij eenmaal weer warm was smaakt hij uitstekend.

Chantal van den Hoven-den Uijl
28 janeiro 2023

Na het plaatsen van onze bestelling ging meteen de telefoon. Sorry mevrouw maar het product wat u besteld heeft is helaas op. Mocht iets anders uitkiezen wat iets duurder uitviel, was geen enkel probleem. Weer super lekker gegeten.

Dagmar Roodenburg
24 janeiro 2023
August
24 janeiro 2023

Voor mij waren er geen verbeteringen. Was erg lekker en op tijd.

Hendrik van Rooijen
22 janeiro 2023

Een heerlijke zondagse bestelling. Het was weer zeer lekker.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nico Makkee
18 janeiro 2023

vlot bezorgt en het eten is prima

Jacques Buitenhuis
17 janeiro 2023

Werkelijk een prima maaltijd.Bezorging zeer correct. Graag bij het bestelling de mogelijkheid ook de tip berekenen leuk voor de bezorger.

Helena
10 janeiro 2023

Snelle levering heerlijk gegeten de beste voor mij!

Anoniem
9 janeiro 2023

Lekker en goed gevuld Calzone. Deeg was naar wens👍

Hendrik van Rooijen
8 janeiro 2023

Heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

L.
2 janeiro 2023

Eten was prima zoals altijd, maar bezorging was weer 20-25 minuten te laat.

Nicky
2 janeiro 2023

Bij de bestelling 2x duidelijk neergezet dat ik geen saus wil bij de pizza. De pizza kwam toch met saus, daarna 50 minuten moeten wachten op een nieuwe lauwe pizza. Erg jammer... De beeftekki was wel prima en de 1e keer goed.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hans
2 janeiro 2023

Eten was goed alleen stokbrood vergeten bij keftedakia. Bezorging was ruim een uur te laat 21.10 ipv 20.05 Begrijp ik wel omdat het nieuwjaarsdag was maar neem geen bestellingen aan als je het niet aan kan

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

D
1 janeiro 2022
Jelle
31 dezembro 2022

Om 19:00 uur desteld met bezorgtijd 20:30 Om 20:27 een mail krijgen dat de bestelling onderweg is, die pas om 21:30 bezorgd word. Zo jammer het is niet meer zo als het was

Hendrik van Rooijen
14 dezembro 2022

Helaas niet om 6 uur, maar ruim een half uur later bezorgd. Maar....... het was wel erg lekker.

I van Vugt
6 dezembro 2022

Wat wij hebben besteld was weer super en smaakte naar meer!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Irma
3 dezembro 2022

Het eten ruim een uur later dan hun eigen inschatting ontvangen. Via hun eigen app krijg je ook geen meldingen tussendoor, dat zou wel beter zijn. Het eten was ok, maar we zijn beter van ze gewend. Dit was echt met haast gemaakt en niet naar de opmerkingen gekeken.

Erwin
28 novembro 2022

Bezorging was goed en op tijd, en dat voor zondagavond is netjes. Eten was prima qua smaak, alles op een goede temperatuur. Behalve de spareribs, die waren zo goed als koud. Jammer, volgende keer beter.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Kelsey
26 novembro 2022
Hans van Vliet
19 novembro 2022

Eten was prima! Bezorging iets te laat maar kan gebeuren. Kreeg keurig excuses. Al met al voor herhaling vatbaar.

H van Rooijen
17 novembro 2022
Anoniem
15 novembro 2022

Lekkerste lamskotelet schotel 👍

Bram Oskam
9 novembro 2022

Het is dat ik de bezorger zag, maar hij had 3 x gebeld, maar ik heb geen bel gehoord en hij wilde bijna weg fietsen, de bezorger had ook even kunnen bellen per mobiel. De pizza was zacht. Voor mij voorlopig geen El Creco meer, of ik moet meer dan een uur wachten of de pizza is zacht.... ook worden de bakjes knoflook steeds kleiner...

Ilse
9 novembro 2022

Spareribs waren zo als gewoonlijk weer erg lekker alleen zat er deze keer veel vet aan Vriendelijke bezorger Eten was in in half uur bezorgd

Rob
5 novembro 2022

Eten altijd lekker. Maar infarcten bezorging een drama is, gaan we hier niet meer bestellen. De laatste 5 bestellingen waren allemaal minimaal 45 min te laat. En steeds moesten we bellen om de bestelling toch te krijgen. Jammer….

Esther
3 novembro 2022

De patat was vet en zag er heel doorbakken uit. Rare kleur ook. Ook de Turkse pizza was deels aangebrand.

Jan Brouwer
31 outubro 2022
Amanda
30 outubro 2022

Goed eten!

Ilse
29 outubro 2022

Eten was nog goed warm en de zoete spareribs waren weer erg lekker ook een vriendelijke bezorger eten was binnen 3 kwartier bezorgd

Susanne
27 outubro 2022

Heerlijke pizza en snel bezorgd

Keno tom Brok
26 outubro 2022

Lekker en bijzonder snel bezorgd. Zoals altijd eigenlijk.

Ad
24 outubro 2022

De bestelling was niet helemaal wat ik besteld had de kipshoarma speciaal schotel was een Girosschotel speciaal geworden. De bezorging was ruim een half uur te laat- en dan krijg ik op 7-10 een mail met als ik een bestelling doe boven de 40.00 euro ik een halve kip gratis krijg en boven de 60 een hele kip. Ik heb voor 55,00 euro besteld maar helaas geen halve kip.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Arjan
16 outubro 2022

Het warme gedeelte was goed. De bestelde salade werd minder goed ontvangen

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Peter
16 outubro 2022

Verbeterpunten: Er was besteld voor 19.00 uur en het werd om 18.30 uur bezorgd, terwijl in de ontvangen mail 19.15 uur bezorgd zou worden, beetje vervelend. 2e punt van kritiek, er kan wel minder zout op de frites. Het was veel te zout waardoor het meeste is weggegooid, zonde. Laatste punt is dat het recept van de uien saus is veranderd, deze is veel te sterk met uien, de verhouding met de tomaat is volledig weg, erg jammer. Voor ons voorlopig geen El Greco meer. Helaas.

Anoniem
13 outubro 2022

Pizza was verrukkelijk en snel bezorgd 👌🏻

Ilse
12 outubro 2022

Spareribs zijn echt een aanrader vlees is erg mals en eten was nog goed warm ook een vriendelijke bezorger was binnen een half uur bezorgd

Celine Vendrig
12 outubro 2022

20 minuten later dan besteld en mijn 2 pita broodjes en doner schotel waren een beetje verbrand waardoor het niet erg lekker was. Spareribs daarintegen waren super!

Reacção a El Greco

Hallo Celine , De volgende keer zullen we ons meer op het werk concentreren.

Anoniem
11 outubro 2022

De “ Hele gebraden kip“ was heerlijk 👌🏻

Reacção a El Greco

We zijn erg blij om dat van u te horen.

Joyce
9 outubro 2022

Jammer dat de Turkse pizza niet was bezorgd. Wel netjes opgelost, eten was erg lekker!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ilse
8 outubro 2022

Dit keer minder tevreden dan anders om17.20 besteld en om 19.00 pas bezorgd eten was wel warm maar patat waren bijna allemaal harde stukjes en de halve kip leek wel gefrituurd ipv de gril jammer bestel dit niet weer

Jose van der Laan
4 outubro 2022

Eten was goed, alleen de staartjes van de garnalen afhalen. Bezorging was ook prima.

Silvy
6 setembro 2022

Nadat we via de site besteld hebben zitten we te wachten op onze bestelling die al een half uur te laat is. We dachten maar eens te bellen waar het blijft. Aan de telefoon bleken ze dicht te zijn en dit nergens vermeld te hebben. Nu hadden wij geen eten en hoop ik mijn geld nog snel terug te krijgen…

Schenk
26 agosto 2022

Eten was snel bezorgd in Nieuwegein. En de pasta’s waren heerlijk. Super tevreden.

Ruud
21 agosto 2022

Nogal matig. Koude, slappe en zouteloze frites. De bijbehorende salade is een heel klein plastic bakje met wat niet bepaald verse ijsbergsla gemengd met wat maiskorrels en een plakje slappe tomaat en komkommer. Niet best. De bezorging was wel prima. Vrij grote bestelling op zondagmiddag kwam na ongeveer halfuur.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Boer
20 agosto 2022

Probleempje met de doos maar werd.direct netjes afgehandeld en nieuwe pizza was er binnen 15 minuten.

Nico du Bois
17 agosto 2022

Het eten is prima! De bezorging vaak te laat. Soms 20 minuten of meer.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Roger
15 agosto 2022

Bezorging was goed maar de calzone was waardeloos... niet te vergelijken met de calzone van Santa Maria. Jammer...

Ton
15 agosto 2022

Eindelijk werd er naar de bestelling gekeken. Patat was inderdaad doorbakken. Levering was volgens schema en de spareribs waren van goede kwaliteit.

Anoniem
15 agosto 2022

De krokante Lamskotelet schotel —> 10/10

Anoniem
15 agosto 2022

Vegetarische pizza was heerlijk en warm en precies op tijd 👍 ( de deeg was dit keer veel lekkerder dan die van vorige keer)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Y
14 agosto 2022

Bezorgen duurde niet normaal lang

Kim
13 agosto 2022

Broodje gyros zat geen eens sla op plus heel flauw en veel vet. Turkse pizza de saus lekte over alles heen. Pizza en broodjes doner waren prima. 2 uur en +-20 min moeten wachten op het eten. Na meerdere malen gebeld te hebben waar het bleef telkens een andere reden geven waarom het er nog niet is. Belachelijk dit! Ook vanuit el greco weinig verantwoording. Ja het is druk mevrouw. Snap ik maar neem dan of geen bestellingen meer aan of zorg dat je je bezorging op orde hebt! Tegemoetkoming homaar.

Bram Oskam
10 agosto 2022

Pizza duurde een uur. Daarnaast waren ze weer de knoflooksaus vergeten... bezorging was prima de jongeman zei ik heb het zo mee gekregen je moet maar bellen met de zaak. De pizza was ook klef smaakte nergens na

Hendrik van Rooijen
7 agosto 2022

De giro was heerlijk , maar vooral de Rhodosschotel was perfect.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nico du Bois
5 agosto 2022

Veel te laat.

T
5 agosto 2022

Ik had aangegeven géén olijven op mijn gerechten te willen en wat gebeurt er.... jawel olijven op mijn salade. Deze heb ik maar aan mijn buurvrouw gegeven, ik eet dit echt niet. Daarbij kwam dat mijn spaghetti bijna koud was. Al met al een tegenvaller.

Ciska van Schaik
31 julho 2022

Moest wel lang wachten op het eten , maar het eten was super

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

G
30 julho 2022
Stasys
29 julho 2022
Damon
24 julho 2022

💕

Reacção a El Greco

🌞❤️

Timon
20 julho 2022

Heerlijke pizza calzone gegeten!

Ad
2 julho 2022

Prima

Nico du Bois
27 junho 2022

Meestal op tijd :-) 1 keer veel te vroeg, is goed opgelost door El Greco.

Joke
26 junho 2022

Spaghetti aioli peperoni was heerlijk alleen wat weinig Spaghetti in verhouding met de saus maar de smaak was goed.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marco Klarenbeek
26 junho 2022

Was snel geleverd en zelfs de patat was echt warm en goed, vlees was top.

Barbier Erwin
25 junho 2022

Keurig, pasta was ook heerlijk! En pizza prima, alles lekker heet. Fooi was dik verdiend!

Idsard Septer
22 junho 2022

We bestellen al jaren zakelijk, altijd naar tevredenheid. De kwaliteit liep de laatste tijd al iets terug, maar gisteren was echt slecht. Op 7 bestellingen waren er 2 verkeerde gerechten, daarnaast 2x de biefstuk volledig doorbakken (=schoenzool) en pasta met amper smaak en ingrediënten. Ook was de bestelling meer dan 35 min. te laat. Jullie kunnen veel beter!

Boer
16 junho 2022

Ontzettende lekkere pita giros en de pizza was rijk belegd met verse groenten.

Nico Makkee
15 junho 2022
Nico du Bois
14 junho 2022

Helemaal goed :-)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
14 junho 2022

Lamskotelet schotel was erg lekker en precies op tijd 👍

Edwin
13 junho 2022

Gewoon lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ingrid
12 junho 2022

Perfect op tijd en heerlijk(warm)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gerda
9 junho 2022

Heerlijke pizza's en gyros schotel. Supersnel gebracht

Boon
7 junho 2022

Heel lekker en ze zijn altijd beleefd, maar de bezorging is laatstelijk slecht. Veel te lang en soms onvolledig. Jammer want het is wel erg lekker.

John
6 junho 2022

Jammer tweede keer dat het slecht was. Alles koud. Vlees zo groot gesneden dat het niks met gyros te maken heeft. Wel op tijd. En kip was goed. Maar de rest. Echt 75% weggegooid. Zonde van mijn geld. Ik kom en of bestel niet meer.

Boer
4 junho 2022

Vroeg in de opmerkingen of zehet vlees klein wilde snijden want het zijn zulke grote stukken maar dat zijn ze vergeten.

Reacção a El Greco

Bedankt voor uw bericht, Zullen we extra opletten !!

Ad
29 maio 2022

De bestelling kwam in een zak van thuisbezorgd.nl, terwijl ik dacht dat ik rechtstreeks bij El Greco had besteld. Doet niets af aan de snelle bezorging en heerlijk eten tegen een acceptabele prijs.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

C.H. van Ginkel
27 maio 2022

De shoarma was erg vochtig en er zaten veel harde stukjes in, zelfs ook een stukje bot. Bij de bestelling iets voor 17.00 had ik aangegeven zo snel mogelijk maar hij gaf aan dat de bezorger om 17.40 zou komen. Op zich prima maar de bezorger stond al veel eerder voor de deur, zo rond 17.15. Om 19.00 krijg je een mailtje dat de bezorger onderweg is maar die is dan al lang geweest. Beetje verwarrend allemaal.

Jeroen
26 maio 2022

Vandaag zoete spareribs besteld. Helaas niet de kwaliteit die ik van El Greco gewend ben. Lauwe tot koude spareribs en slappe patat. Verschillende stukken spareribs. De één was mals, de ander was droog. Jammer. Bezorging was daarentegen snel.

Ko de boswachter
24 maio 2022

Lekker en, zoals altijd, snel bezorgd door een vriendelijk jongeman

ilse
23 maio 2022

spareribs waren (te) koud bij aankomst, 3 kwartier gewacht op een portie spareribs.

Heek
23 maio 2022

De zak was opengescheurd en de saus van de spareribs zat door de hele tas. De spareribs waren heel uiteenlopend qua malsheid. Er zat een mals stuk bij, maar ook 1 die vreselijk droog was

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ruud
22 maio 2022

Prima levering van goede maaltijd. Zoals gewoonlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ruben
20 maio 2022

De helft werd op tijd bezorgt de andere helft was vergeten, hiervoor gebeld en na 30 minuten nog eens gebeld en in totaal 3 kwartier later werd het geleverd; spareribs aangebrand en patat te doorgebakken.

Ellen Roodenbug
15 maio 2022

Wij bestellen echt regelmatig, en eigenlijk altijd goed, maar nu was eten ruim half uur later, en biefstuk was te rauw, en biefstuk van ander gezinslid was echt heel doorbakken. Jammer

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

H
9 maio 2022

Lekkere spareribs maar met 2 mini zakjes kouwe patat jammer hoor

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nico du Bois
8 maio 2022

Bezorging 1 uur te laat :-(

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jdboer
8 maio 2022

Wederom erg lekker. Ik denk dat ze het probleem hebben verholpen mbt de bezorging. Dus ☆☆☆☆☆

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Maan
7 maio 2022

De zak waar het eten in bezorgd werd was gescheurd en nattig. De pizzadoos smerig van hetgeen dat gelekt had. Het eten viel tegen het is niet meer wat het is geweest!

Hendrik van Rooijen
7 maio 2022

Nvt

S v B
6 maio 2022

Bezorging netjes op tijd. Eten goed warm. Vriendelijke bezorger.

Quinten
3 maio 2022

Beste spareribs van Ijsselstein!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nico du Bois
2 maio 2022

Besteld was om 18:45 uur te bezorgen. De bezorging was al om 18:30 uur. Wel mooi op tijd, maar we moesten wat activiteiten aanpassen :-)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Petra
30 abril 2022

Prima bezorging. Patat gyros prima. Ook Lasagne besteld, deze was minder. Weinig saus, veel lasagne bladen waardoor de lasagne wat taai en droog was, deze zou ik niet zo snel meer bestellen. Extra verse mini broodjes bijgeleverd, deze waren prima.

Boer
27 abril 2022

Zonder na te denken bestel ik op Koningsdag dus toen ik de bevestig kreeg.moest ik 1,5 uur wachten. Wat ik natuurlijk snap. Toch hebben ze binnen 1 uur bezorgd! Wat een toppers want het hele restaurant stond vol met hongerige feestvierders.

M
23 abril 2022

Prima op tijd bezorgd en altijd lekker

Mijke
17 abril 2022

Shoarma lauw, broodje vergeten😪

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bram Oskam
17 abril 2022

Helaas verkeerde geleverd gekregen. Bezorging was top en snel. Na 30 min ging de deurbel weer met het juiste maar ik hoef geen 2 menu's. Verder was het ook smakeloos. Ik kreeg een bak vol kip shoarma waar je bijna met 2 man van kan eten. Misschien een tip doe alles in 1 Bak dat is voor 1 persoon meer dan genoeg.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
17 abril 2022

De gegrilde biefstuk was verrukkelijk en perfect op tijd 👌🏻

Patrick
15 abril 2022

Veel en lekker eten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
12 abril 2022

Lamskotelet schotel was zoals altijd : warm, lekker, en mooi op tijd. Ga zo door 👍

Boer
11 abril 2022

Na lange tijd weer zin in gyros dus El Greco besteld. Heerlijk gegeten en direct een pizza genomen voor morgenavond 😊

Kim
9 abril 2022

De patat word (iedere keer als we bestellen) meerdere malen gebakken. Daar moeten jullie echt mee stoppen bak wat je nodig heb. Het is niet te vreten.

Anoniem
5 abril 2022

Calzone was erg lekker, en de dunne deeg was zeer naar wens 👍 Bedankt

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Amanda
1 abril 2022

Top!

Julia van Ostaden
1 abril 2022

Helaas was dit de eerste keer dat het eten niet lekker was,vlees te dik en taai en brood slap en alles bijna koud, we hebben er last van helaas ,jammer

Hans
27 março 2022

Het eren kwam een uur later dan bested

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ilse
27 março 2022

1,5 uur gewacht op spareribs en portie patat. Smaakte goed, maar de salade zat er dit keer niet bij.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

matta vonk
27 março 2022

TAS WAS HELEMAAL GESCHEURD(LEEK OF DE TAS GEVALLEN WAS) EN ALLES WAS DAARDOOR NAT EN DOOR ELKAAR GELOPEN

Hendrik van Rooijen
23 março 2022

Het was weer heerlijk

Stel
18 março 2022

Mijn souvlaki smaakte vies chemisch/naar plastic. Ik denk gewoon een fout van vandaag want ben altijd tevreden over mijn (maandelijkse hihi) bestellingen... 👍🏼😙

Tevreden klant
12 março 2022

Zoals altijd: top. Vandaag een pizza salami en kapsalon. De kids hebben er goed van gesmikkeld. Goede kapsalon en de pizza overheerlijk. Toppizza! de beste pizza in town! Zoals het hoort, goede bodem en voldoende vulling en heerlijk van smaak.

Joshua
9 março 2022
Luc Swanink
5 março 2022
Ron Boere
28 fevereiro 2022

Eten om 18:30 te leveren besteld 20 minuten later gebeld waar het eten bleef ,kreeg gelijk te horen dat het nog binnen de tijd venster was en dat het eten nu de deur uit ging . Om 19:20 was het eten geleverd .

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tat
27 fevereiro 2022

Helaas was het niet meer goed warm, maar lauwig tot zelfs koud. Dit is voor de tweede keer het geval. Dat is erg jammer, want de smaken zijn wel goed.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ksc
27 fevereiro 2022

Het bestelde eten was erg lekker en supersnel bezorgd. Helemaal top gedaan!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
25 fevereiro 2022

Lamskotelet schotel was supersnel en super lekker. Frietjes waren ook zeer naar wens. Bedankt voor de extra service

R
24 fevereiro 2022

Het eten was vers en lekker. Alleen de seafood pizza was te zoutig. De bezorgtijden was > 1 uur. Het eten kwam bijna 30 min later dan de tijd in de mail.

Ron IJdel
21 fevereiro 2022

Patatjes kunnen warmer. Die waren eigenlijk al koud Sate en Biefstuk waren heerlijk

Wendy
21 fevereiro 2022

Het eten was weer lekker! Ik vind de prijs kwaliteit verhouding van El Greco super. De canelloni was te zout, helaas niet opgegeten. Maar die is normaal ook heerlijk!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sandy
20 fevereiro 2022

Pasta was weer lekker en goed warm. Snel bezorgd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Y
13 fevereiro 2022

Heb lekkerder gegeten bij jullie. Lasagna en wrap waren niet heel warm en lekker. Knoflookbroodjes waren licht zwart bovenop. Eten werd kwartier te laat bezorgd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Quinten
12 fevereiro 2022

Top service, ga zeker vaker bestellen

Nicole
9 fevereiro 2022
Anoniem
7 fevereiro 2022

Vlees was niet klein gesneden, wel om gevraagd en ze waren 20 minuten te laat met bezorgen.

Murk
7 fevereiro 2022

Het eten altijd goed maar ik geef altijd aan wel of geen patat of broodjes erbij en dat klopt nóóit, gisteren middag bestelling geplaatst en kwam 30 minuten later en belde w we op en de chef-kok zei sorry ik doe extra broodjes erbij nou er zat niks extra bij en ook weinig patat terwijl ik 4 x spare-ribs zoet besteld had. Beetje jammer!!!!! En jullie mogen contact opnemen maar dat gebeurt nóóit!!! Volgende keer extra broodjes erbij en kruidenboter voor 4 menu's i.p.v 2 menu's a.u.b??,

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Boogmans
7 fevereiro 2022

Digitaal heb ik 4 pizza's besteld voor 18.30 uur. Op dat tijdstip krijg ik inderdaad een mailtje dat de pizza's eraan komen. Om 19 uur zijn de pizza's er nog niet en ga ik bellen. Het telefoongesprek is erg warrig. Er wordt mij verteld dat de pizza's nu in de oven gaan. Toch gek als ik al een mail heb gehad dat ze er om 18.30 uur aankomen. Vervolgens duurt het nog bijna een uur voordat de pizza's er zijn. Om 19.50uur gaat de bel dat de pizza's er zijn. We dus bijna 1,5 uur gewacht op de pizza's. En zelfs na een telefoontje dus nog bijna een uur gewacht, dat vind ik erg lang. De pizza's waren wel lekker, maar dat weegt amper op tegen het lange wachten. Vriendelijke groet, Nicole Boogmans

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

René
6 fevereiro 2022

Iets te laat

Jose
5 fevereiro 2022
Boon
5 fevereiro 2022

Veel te lang gewacht. En de laatste tijd steeds vaker. Jammer want het smaakt goed.

Kamp
4 fevereiro 2022

Zoals gewoonlijk lekker eten en goede bezorging.

Anoniem
31 janeiro 2022

Pizza was warm en lekker 👌🏻

Sandra
31 janeiro 2022
Albert Edelbroek
30 janeiro 2022
H van Rooijen
28 janeiro 2022

Het was weer heerlijk.

Gerald
24 janeiro 2022

Ruim op tijd en goed belegde pizza, de beste pizza van IJSSELSTEIN

Hans van der Waarden
15 janeiro 2022

Het is jammer dat al je bij extra spaanse pepers besteld besteld en betaald dat je ze niet in he calzone krijgt. En als je bij 6 gerechten extra tzaziki besteld er maar 4 krijgt. Maar de kwaliteit van het eten is zeer goed.

Nico Makkee
12 janeiro 2022
Ton
9 janeiro 2022

Snelle bezorging. Prima kwaliteit

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
7 janeiro 2022

Lamskotelet schotel was erg lekker, en de vriendelijke bezorger was perfect op tijd 👌

Wendy
6 janeiro 2022

Eten was heerlijk, mooie prijs, en enorm goede service van de bezorger

Peter
4 janeiro 2022

Lekkere pizza en snelle bezorging.

Anoniem
4 janeiro 2022

Altijd lekker en mooi op tijd 👍

Gerald
3 janeiro 2022

Snel en een heerlijke pizza (quatro stagioni met extra paprika en artisjokken)

Ilse
3 janeiro 2022

Eten was er binnen een half uur en was weer erg lekker ook een vriendelijke bezorger al met al toppie 👍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Cgaj van Doorn
30 dezembro 2021

Al jaren lang een aanwinst voor ijsselstein

Shirley
29 dezembro 2021

Bestellen hier regelmatig, mede omdat dit een restaurant is die een goede prijs/kwaliteit verhouding heeft. Sinds kort zijn wij verhuisd en bestellen alsnog regelmatig. Echter sinds de verhuizing wordt vaak de sausjes en eventuele bijgerechten mee vergeten te geven. Spareribs ene keer super mals, andere keer mega taai. Jammerlijk maar we blijven bestellen, we hebben vaker een positieve ervaring dan negatief. Punt van feedback is wat scherper zijn ook tijdens de eventuele spits. El Greco is voor ons een blijvertje. Menig restaurants kunnen desondanks een voorbeeld nemen aan hen. 👍🏼

Sharon
29 dezembro 2021

Het eten was heerlijk! Goed van smaak en ze zijn niet gierig met hun patat 😉. We love it!!!!

S.
29 dezembro 2021

De bezorging was dik 1,5 uur te laat... na telefonisch contact (erg slecht te woord gestaan) zou er binnen 10 minuten iemand moeten zijn. Vervolgens nog 30 minuten moeten wachten. Jammer..

Edwin
28 dezembro 2021

Weet niet wat er gisteren met jullie aan de hand was maar anderhalf uur op een lauwe lasagne wachten?

Ferry
25 dezembro 2021

Het eten was heerlijk en het werd precies op onze aangegeven tijd bezorgd.

Sander
24 dezembro 2021

Super service weer en super lekker

Hendrik van Rooijen
24 dezembro 2021

Foutje bij het bestellen. Gebeld en direct gecorrigeerd. Klasse

Van Ginkel
20 dezembro 2021

Ik had een bestelling geplaatst voor 18.15 maar deze kwam al om 17.15.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ruud
19 dezembro 2021

Zeer goede bezorging. Optijd en eten warm en wederom heerlijk

Ilse
19 dezembro 2021

Het eten was goed warm en erg lekker en de Griekse pizza is echt een aanrader Vriendelijke bezorger

Ron IJdel
17 dezembro 2021

Complimenten. Prima op tijd en lekker eten

Evert
17 dezembro 2021

Langere tijd niet besteld, omdat het een aantal keren niet goed was. Deze - en vorige keer - was het weer wel goed. Ruim voldoende warm, goed eten, ruime hoeveelheid en tijdig bezorgd. Niet exact om 18.45 uur, maar dat mag je ook niet verwachten.

Ad
16 dezembro 2021

Portie was kleiner dan ik gewend ben en de frietjes waren slap.

Bianca
15 dezembro 2021
Nicole Varwijk
12 dezembro 2021

De durum was heel erg droog, keihard en er zat weinig donner op. Hebben we nog nooit gehad

de vries
11 dezembro 2021

Heerlijke spareribs zeker een aanrader!

Borer
7 dezembro 2021

Voor de maandag erg lang moeten wachten dus maar geld. Pizza had 1,5 velletje salami. Iets meer verwacht vooral omdat ik geen ham hoefde. Spaghetti was heel veel. Vlees.smaakte.raar dus gebeld omdat ik iets van lam proefde maar het was gewoon gehakt dus dat ligt aan mij. Normaal geef ik altijd 5 sterren maar deze keer 4.

Jet Wouters
4 dezembro 2021

Heerlijk gegeten, hele goede kwaliteit, zowel salades, vlees , sauzen als de knapperige frites! TOP

Bart plug
4 dezembro 2021

Goede service en de spareribs zijn buiten gewoon goed 1 nadeel is dat soms de patar wat vochtig is voor de rest heerlijk gegeten

Jeroen
3 dezembro 2021

Heerlijk gevarieert gegeten. De 2 persoons mixgrill is een aanrader en ook de biefstuk met champignonsaus smaakte super!

Kamphuis
3 dezembro 2021

Het vlees had warmer mogen zijn, was erg snel koud. Jammer want hier heb ik eigenlijk nooit last van.

Jdboer
3 dezembro 2021

Deze keer sate schotel genomen. Erg lekker en de salade erbij was heerlijk vers.

Annemieke
1 dezembro 2021

Heerlijke pizza, aardige bezorger!

Hendrik van Rooijen
28 novembro 2021
Suus
27 novembro 2021

Heerlijke pizza. Hij was nog super warm bij de bezorging en rijkelijk belegd. Ik haal hier vaker!

Barbara
26 novembro 2021
Ad van Oers
21 novembro 2021

Heerlijk eten tegen een acceptabele prijs.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gerrit
21 novembro 2021

Eten was goed, lekker en zelfs iets te veel. Bifteki erg lekker. Half uur na afgesproken tijd gebeld waar eten bleef. Na excuses duurde het nog half uur voordat het bezorgd werd. Dan is alles lekker......

Reacção a El Greco

Beste klant, Gister avond was het erg druk waardoor we een probleem hadden met de bezorging van veel bestelling. Het is fijn om te horen dat het eten lekker was. Mvg El Greco

Hendrik van Rooijen
18 novembro 2021

Mooi op tijd en weer erg lekker.

jdboer
15 novembro 2021

Ik val in herhaling; altijd goed.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nico Makkee
10 novembro 2021
Davy
8 novembro 2021

Bestelling was (zoals altijd) heel goed.

Ad van Oers
7 novembro 2021
Karo
3 novembro 2021

Toppie, alleen wéér geen kruidenboter bij de broodjes, erg jammer!

Anoniem
1 novembro 2021

Biefstuk schotel was heerlijk 👍

Sander
27 outubro 2021

Echt weer super lekker maar dat zijn we gewend van hun.

L. Timmer
23 outubro 2021

Goddelijke kapsalon. Zeker een aanrader!

Bram
20 outubro 2021

Ik had een calzone besteld met 4 kazen en salami ik had extra gehakt gekozen maar miste de salami . Dit is echt de laatste keer dat ik bij el creco bestel. De pizza was ook niet goed doorbakken. De bezorging was prima hij was er wel lekker snel

Muriel
19 outubro 2021

Fan van de spaghetti bolognese! Smaakt heerlijk! Bezorging is altijd ruim op tijd meestal eerder dan aangegeven, en het eten is goed warm.

Quinten
18 outubro 2021

Erg lekker gegeten. Had de bezorgtijd om 20:00 gezet en stipt om 20:00 stond het eten voor de deur. Kwaliteit van het eten was erg goed. Ontzettend genoten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Aniel
11 outubro 2021

Top smaak en super service! Ik vroeg of ik wat extra sla bij het eten kon krijgen... en word getrakteerd op een rijkelijk gevuld verse frisse salade. Heel erg bedankt.

H van Rooijen
10 outubro 2021

Weer erg lekker en mooi op tijd. Complimenten hoor.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ilse
6 outubro 2021

Eten was erg lekker en goed warm de Griekse pita is echt een aanrader al met al toppie👍

Jeroen
30 setembro 2021

Bezorging was keurig op tijd. Zoete spareribs waren heerlijk. Patat was veels te zout.

Barbara
30 setembro 2021

Heerlijke pizza en shoarma kapsalon! Aanraders! Bezorging ook mooi op tijd en vriendelijke jongen!

Dankfort
29 setembro 2021

Voor de eerste keer, was het geweldig. Wij hebben heerlijk gegeten. 👍🏼🙏🏿

Melanie
28 setembro 2021

Een uur te laat geleverd. Heb in totaal 12x gebeld, maar werd steeds weggedrukt. Uiteindelijk naar de zaak gefietst waar werd gezegd dat de bestelling allang weg was. Op dat moment toevallig gebeld door thuisfront dat de bezorger er was. Fijn als volgende keer wordt doorgegeven als het later wordt. Had om 15.30 al besteld voor 18.15 uur. Dus als ik als een van de eerste klanten bestel, verwacht ik ook wel dat de bestelling op tijd is en niet halfkoud pas een uur later. En als het dan later komt: laat het dan even weten en neem de telefoon dan gewoon op.

Gerald
27 setembro 2021

Heerlijke pizzA

Davy
27 setembro 2021

Bestel hier heel graag! De pizza's en pastas zijn echt de beste van de omgeving. De pastas moet je sowieso een keer proberen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
26 setembro 2021
Ilse
26 setembro 2021

Eten was goed warm de grote pita is echt heel lekker👍Al met al een dikke 10

Maan
25 setembro 2021

Alle kleine broodjes waren helaas verbrand. Ik heb het zakje zo weg kunnen gooien. De rest was prima.

De Munck
25 setembro 2021

Zeer uitgebreid assorti. Kwaliteit is uitstekend! Gyros, mixed grill lekker gekruid en met echte bbq flavour. Pizza s doen niet onder voor die we kennen uit Italie (en daar komen we regelmatig). Bezorging op de minuut! Kortom een aanrader.

Dennis
19 setembro 2021

Het eten was heerlijk, zoals altijd. Alleen voor de tweede keer een ander voorgerecht gekregen dan we besteld hadden. Dat was jammer, maar ook die voorgerechten waren overigens heerlijk.

Boer
18 setembro 2021

Prima pizza

Karo
12 setembro 2021

Vroeg bij alle 3 broodjes i.p.v patat maar kreeg 2 met broodjes en 1 met patat. En te laat bezorgd. VERDER ALLES GOED EN LEKKER 👌🏻

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ronnie Vendrig
12 setembro 2021

Helaas waren de menu’s omgevallen in de tas. Hierdoor zat echt alles onder het vet en was de tas volledig doorgescheurd van het vet. Ook brood zat niet bij de bestelling. Spaghetti was super pittig. Andere menu’s waren prima!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gerald
6 setembro 2021

Was weer erg goed

M Arts
4 setembro 2021

Altijd goed eten! Ik bestel vaak pasta's die echt ongelooflijk goed smaken met een lekker broodje kruidenboter erbij , maar had nu gyros en ook dit was heerlijk En altijd ruim op tijd! Erg prettig!

Sylvia
4 setembro 2021
Nico Makkee
31 agosto 2021
Gerald
30 agosto 2021

Was weer een heerlijke pizza

Mohaned Kakos
30 agosto 2021

Top kwaliteit

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Quinten
27 agosto 2021

Eten was goed warm en erg lekker bereid. Ook was ik verbaasd over de bezorging binnen 10/15 minuten had ik mijn bestelling thuis!

Karo Murk
22 agosto 2021

Toppie, alleen weer geen kruidenboter erbij

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jaap
19 agosto 2021

Goed besteld, snel geleverd. Heerlijke pizza’s.

Aniel
18 agosto 2021

Het was weer top geregeld! Bedankt!

Gerald
16 agosto 2021

De beste pizza in IJSSELSTEIN

Kakos
16 agosto 2021
Jaap
9 agosto 2021

Snel besteld, heerlijke smaak. Prima pizza’s

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Geppos
7 agosto 2021

Het duurt altijd best lang da's een dingetje ....maar nu klopte een deel van de bestelling niet...gebeld en het zou direct komen want in principe moet je er van uit gaan dat het juiste gerecht wel al gemaakt was en het is 5 min bij ons vandaan maar het duurde alsnog meer dan een half uur ....., ik heb dus alleen gegeten en mijn partner daarna ook en dan is het ook nog eens jammer dat ze er niet zelf aan denken om nieuwe warme frites mee te geven ....toch jammer van de € 35,- Het eten op zich is goed...

Reacção a El Greco

Beste geppos, Sorry dat de bestelling niet klopte maar we hebben ons best gedaan om de bestelling te maken wegens dat de andere gerecht koud was geworden wilde we hem vers maken. Daarom duurde het een half uur. Voor dat je hem kreeg.Maar bedankt dat je de eten lekker vond!

Hendrik van Rooijen
6 agosto 2021

Alles was heerlijk. Zoals gewoon en ruimschoots genoeg. Prima!!!!

Stigter
4 agosto 2021

Heerlijk pizza's!

Nora
1 agosto 2021

Zelfs op zondag meer dan een uur wachten zonder enig tegenbericht en pas na bellen de bestelling krijgen is echt niet ok. Gelukkig was het eten zoals gewoonlijk weer goed.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gerald
27 julho 2021

Heerlijke pizza

M
27 julho 2021

Patat waren ze denk ik vergeten te bakken. Bestelling niet volledig. Broodje was nat. De extra saus waar je extra voor betaald zat er niet bij.

Sukus
24 julho 2021

Lekker eten, en op tijd! Vriendelijke bezorger

Ruud Mellema
24 julho 2021

Keurig op tijd en warm

Stigter
23 julho 2021

Om 21:22 pizza besteld deze werd bezorgd om 21:47! 👍🤌👍😊

Ashley
21 julho 2021

Vlees was lekker, patat ook (nog lekker vers en niet te zacht of te hard). Bezorging was precies op de afgesproken tijd!

Ton
20 julho 2021

Ruim 2 uur wachttijd voor 2 porties spareribs en calzone pizza?? Op dinsdagavond?? Vind ik echt te lang !!!!

Julia van ostaden
19 julho 2021

Heerlijke sparring en uiensoep alleen houden we niet van frites erbij misschien kan i.p.v.ook stokbrood ,vr.gr.Julia

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jansen
17 julho 2021

Patat was goed, pizza was zwart aan de rand en vleesschotel was goed als ik de aangebrande stukken wegliet. Geen idee wat er is gebeurd de laatste maanden maar kwaliteit is erg achteruit gegaan, terwijl ik altijd erg lekker heb gegeten hier. Nu 2e slechte bestelling achter elkaar (anderhalve maand ertussen).

Soest
16 julho 2021

Turkse pizza niet echt vers en de kleine broodjes was de helft vers en de rest ouder

Jannis
11 julho 2021

Prima eten en lekker. Op de tijdstip bezorgd zoals aangegeven!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ruud
7 julho 2021

Keurig op tijd en alles was goed warm en smakelijk

Nico Makkee
7 julho 2021
Klasse werk
3 julho 2021
Aniel
2 julho 2021

Tot nu toe ben ik nooit teleurgesteld. En ik heb al meerdere malen besteld. Elke keer weer top.

Gwen
30 junho 2021

Bezorging is snel en kwaliteit is ook ok. Het enige minpuntje is dat ze elke keer de sausjes vergeten. En dat terwijl ik het bij opmerkingen er nog duidelijk bij zet dat ze sausjes niet moeten vergeten. Heel jammer hoor!

Reacção a El Greco

Beste Gwen, hartelijk dank voor uw reactie! Voor de volgende keer gaan we zeker extra op de sausjes letten!

Patrick
29 junho 2021

Pizza was niet gesneden 😂

Reacção a El Greco

Beste Patrick, normaal snijden wij geen enkele pizza, tenzij de klant daar om vraagt!

Adrie Maree
28 junho 2021

Zoals altijd overheerlijk en lekker warm. Gewoon lekker.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a El Greco

Beste Maree, hier doen wij het voor! Dankuwel voor de reactie.

Nico Makkee
25 junho 2021
Laura
25 junho 2021

Lekker

Tabitha Van leusden
24 junho 2021

Super vriendelijke bezorger!

Erica
24 junho 2021

Prima eten, op tijd bezorgd. Zelfs een extra salade erbij cadeau!

Joke
24 junho 2021

Heerlijk eten. Ik ga hier vaker bestellen.

Julia van ostaden
16 junho 2021

heerlijke sparribs gegeten(gekloven) en die uiensaus is ook heerlijk volgende keer neem ik meer van die saus,mijn complimenten !voor herhaling vatbaar.!

m.van.straten@caiway.nl
16 junho 2021

Het werd helaas 40 minuten later bezorgd. Het vlees waren hele grote stukken. Niet echt lekker eetbaar. Het was wel goed warm.

Qlewie
15 junho 2021

Lekker bezug

Spelt
15 junho 2021

Helaas niet op tijd die was afgesproken. Met kleine kindjes was dit niet handig. Vorige keer was het prima op tijd. Het eten was wel heerlijk.

Celine Vendrig
15 junho 2021

De bezorger had de bestelling verwisseld met die van iemand anders. Toen ik jullie probeerde te bereiken waren jullie steeds niet bereikbaar.

Reacção a El Greco

Onze excuses daarvoor, de bezorger had inderdaad de bestelling verwisseld. U kon ons niet bereiken omdat er storing was van KPN waardoor wij hele dag niet bereikbaar waren voor al onze klanten!

Esther
14 junho 2021

Echt super goed eten!! Compliment chef

Andrea
12 junho 2021
Fatima
11 junho 2021

Eten was erg lekker in bezorgen was echt snel wat 15 minuten bij de duer Dank je wel El Greco

Iris
5 junho 2021

Pizza hawai besteld, bezorgd zonder ananas.

Nico Makkee
2 junho 2021