Facebook

Beoordelingen van El Greco IJsselstein

Recente recensies van El Greco IJsselstein

5 sterren na 290 reviews

, 13-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kip was heerlijk, maar de griekse pita kaas was taai.. heb deze ook weggegooid. Was niet te eten.

, 11-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onlangs de hevige sneeuwval alles netjes warm bezorgd!

, 10-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1.5 uur wachten is wel extreem lang. Na een uur gebeld, zou met 5 minuten weg rijden, toch nog een half uur geduurd. Begreep van de bezorger dat ze maar met z'n 2-en zijn. Zou fijn zijn als je correct wordt geïnformeerd.

, 09-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Viel vanavond een beetje tegen. de calzone's waren wat slap en er zat veel vocht in. Vriendelijke bezorgers, meestal binnen een half uur. Nu 10 minuutjes later en bieden daar al hun excuses voor aan. Had niet gehoeven hoor met dit weer.

, 08-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed met een supersnelle bezorging

, 05-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb al meerdere malen spareribs besteld en was al met al altijd tevreden. Helaas deze keer niet. Patat lauwwarm en slap. Spareribs waren niet mals, eerder tegendeel. Hopelijk volgende keer weer beter :(

, 30-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al vele jaren klant. Als altijd,product prima en bezorging vriendelijk snel en correct.

, 25-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top en vorige keer was de tzatziki vergeten ik had dat vermeld en wat krijg ik zonder ervoor te betalen exxxxtra tzatziki en extra limonade ...Top!!!

, 20-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Spearribs waren echt geweldig !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Word steeds minder

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lamskotelet schotel, kipsate en pizza waren heeeeerlijk..echt een 10/10 Pindasaus was deze keer 👍🏻 Bedankt

, 01-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks een fout van mezelf, ik had mijn huis nummer verkeerd ingevuld, de bezorger had het snel door en leverde toch op het goede adres af. SUPER DANKJE WEL. Het eten was ook heel lekker!

, 29-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

`t Is weer even geleden dat we bij El Greco besteld hebben. Gelukkig hebben ze nog steeds niets aan kwaliteit ingeboet. Voor de bezorging ook alleen maar hulde, correct en snel..

, 29-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, veel eten & super snelle bezorging!

, 24-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kipsate schotel was 👍🏻

, 24-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is echt super en de bezorging ook alleen zijn jullie voor de tweede een gratis blikje drinken vergeten.Groeten sander

, 24-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn zoontje is gek op jullie pizza Hawaï!

, 23-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker snel, eten was erg goed, en een nette vrolijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was niet echt warm. De patat koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, goed en warm.

, 09-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, zoals altijd. Snel en warm geleverd.

, 08-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sparips waren een stuk minder lekker als dat we gewend waren Aangebrand

, 06-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd en smaakte goed. Patat was ook lekker krokant nog

, 06-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte bezorging en eten was Heerlijk!!!

, 04-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gyros met friet besteld. Voor het eerst dat ik friet thuis bezorgd kreeg die nog goed warm en knapperig was.

, 03-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste lamskotelet schotel en pindasaus 👍🏻

, 01-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlees was goed.De friet is zo de kliko in gegaan. Die was veel te nat.

, 22-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was genoeg en lekker veel garnaaltjes in de pasta. Was gelukkig ook goed warm toen het aan kwam. Precies zoals je zou willen! Saus was goed en zeker niet te weinig. Ik houdt daarvan

, 18-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

gevraagd of ze patat krokant af wilde bakken. Helaas waren ze hiertoe niet in staat. slap en het vreselijk! de sparen ribs konden masker en saus op de sparen ribs was te weinig. verkeerde zuinigheid!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al ruim 15 jaar bestel ik pizza's en wat andere gerechten bij El Greco en nergens anders!! Dit zegt voldoende over de kwaliteit van het product en de bezorging.

, 11-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima in orde Ben te vredenklant

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ca. 1,5 uur na bestelling nog geen pizza's ontvangen. Vervolgens contact opgenomen, bestelling stond nog steeds onderaan de lijst, waardoor men er niet aan was begonnen. 20 min later hadden we onze pizza incl. Excuses van de bezorger. Pizza's smaakten prima.

, 28-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Friet nog niet helemaal gaar sparibs minder lekker. Eerste keer.Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle levering Binnen 20 minuten was de bestelling binnen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bestelling was niet compleet bij bezorging, de frietjes ontbraken bij het menu. telefonisch contact opgenomen met het restaurant, kreeg een relaas over de bezorger dat deze de laatste tijd zijn werk niet goed deed. dit soort dingen hoor je niet met je klant te bespreken, maar intern met je bezorger. biefstuk was van slechte kwaliteit, veel zenen en taaie stukken. de nagebrachte frietjes waren slap en niet goed doorbakken. heel erg zonde, ik bestelde regelmatig bij dit restaurant, maar weet niet of ik dit in de nabije toekomst nog ga doen.

, 19-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurt altijd wel lang voordat het komt...

, 19-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kipsate schotel was heeeeerlijk

, 18-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was super warm echt top!!! Smaakte heeeerlijk

, 05-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed, wel erg veel maar dat is vaker met Grieks eten. Daarbij heb ik liever net teveel dan te weinig. Bezorging was absoluut vlot en netjes.

, 04-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima prijs/kwaliteit verhouding, snel bezorgd.

, 31-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste lamskotelet schotel en pindasaus! Ik geef ze weer 10/10

, 22-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekker hoor patat heet vlees mals was er weer aan toe

, 21-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel en lekker

, 08-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een heerlijke pizza's! Had gisteren voor de verandering een calzone Flagi en deze was super! Toptent!

, 27-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Turkse pizza was overheerlijk, echter dat kan ik niet zeggen over de Hawai pizza die enorm tegenviel. Zal ik overigens nimmer meer bestellen.

, 27-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd: TOP!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker. snel. en warm wat wil je nog meer

, 19-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten redelijk Bezorging stipt op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer heerlijk. Top!!

, 14-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst Turkse pizza doner besteld (we namen altijd patat gyros) De Turkse pizza was overheerlijk, lekker warm en op tijd bezorgd. Klasse.

, 12-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren heerlijk. Keurige bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele goede pizzaria! Pastas zijn echt een aanrader!

, 28-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

En ook deze keer weer helemaal prima! Team bedankt!

, 26-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snel geleverd, super tevreden!

, 24-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd,product en bezorging geweldig!

, 23-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het word eentonig maar de laatste keer heel lekkere spare ribs goede patat en een super snelle bezorging

, 21-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en super snel geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het vlees was lauw en de gyros nogal grof gesneden. Het bakje met salade was ranzig. Een bruine drab.

, 17-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik geef weer een 10/10 voor de lamskotelet.

, 15-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Betere spare ribs zijn er niet

, 14-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en alles zat erbij

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en weer lekker

, 12-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het vlees (shoarma en saté) was erg lekker. De patat was wat glazig en niet de kwaliteit die we gewend zijn. Verder zat het bakje van de sateschotel onder de satesaus en moest eerst schoongemaakt worden. De bezorger hoorden we aankomen en het duurde even voordat hij aanbelde. Hij was echter wel aan het praten, dus wij dachten dat de bel het niet deed. Helaas stond hij iets te hard te bellen. Jammer deze ervaring.... Deze keer waren we erg teleurgesteld.

, 03-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima smaak pizza, correcte afhandeling en bezorging minpuntje: pizza's koelen snel af

, 29-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Malse spareribs super snelle bezorging

, 28-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lamskotelet 10/10

, 09-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was er al na 20 minuten en was erg beleefd. Eten was warm en lekker.

, 08-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en eten was goed warm.

, 05-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd uitstekend eten en op tijd perfect

, 03-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had de lasagne. Het was goor. Een bak vet. Een bedrijf dat zulke kots verkoopt hoort failliet te gaan. Kinderen in Soedan spugen dit uit.

, 01-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij aflevering te heet, om direct te gaan eten. Heel goed, dus. De uitjes waren iets te lang gebakken. De smaak was weer uitstekend. De levering een kwartiertje later, dan verwacht. Maar, dat kan ook een keer gebeuren. Ik lig er niet wakker van. En de bezorger(s) zijn altijd correct en beleefd.

, 30-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al vele jaren laat ik regelmatig een maaltijd bezorgen.Nog nooit ben ik teleurgesteld bij El Greco!! Het is altijd voortreffelijk!

, 26-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed en uitstekend op tijd en warm en smakelijk. Perfect.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was zeer goed. Snel geleverd en het was nog heel warm dus zeker een aanrader

, 24-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Omdat we al eerder hebben gemerkt dat punctualiteit niet hedensterkste kant van ElGreco is hadden we de bestelling 1,5 uur vooraf geplaatst. Helaas kwam het eten alsnog bijna 30min te laat. Kwaliteit van het eten is oke.

, 15-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede prijs/kwaliteit verhouding en keurig op tijd bezorgd!

, 11-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Product en bezorging zoals altijd top!

, 07-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat je ook besteld het is heerlijk eten, loei heet en super! Aanrader :)

, 06-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat was gewoon nog hard en rauw, gebeld, werd opnieuw bezorgd, was alsnog hard en rauw maar wel gloeiend heet dus is heel raar. Spareribs hadden ook een hele rare smaak alsof ze opgewarmd waren in de magnetron. Jammer want zijn dit niet gewend bij El Greco maar wij bestellen hier absoluut niet meer! Hebben alles weggegooid !!!

, 25-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker maar de porties waren veel kleiner als normaal. Weinig patat en weinig spareribs. Dat was erg jammer. Normaal krijg je voor de prijs die je betaald een goed vullende maaltijd.

, 17-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit was, zo als gebruikelijk, dus goed. Deze keer was het belangrijk dat het eten op een bepaald tijdstip bezorgd zou worden. Ik heb daarover contact opgenomen en wat beloofd werd is strikt nagekomen. Dus alle lof voor El Greco.

, 15-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer correcte en snelle levering van twee overheerlijke pizza's.

, 13-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit en bezorging, top, zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd ruim voldoende warm, behoorlijk op tijd (5 minuten 'te' laat) en lekker.

, 11-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede kwaliteit en snel geleverd

, 05-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was voor mij de eerste keer dat ik zo snel me eten thuis gehad heb, heerlijk gyros schotel stoom kwam er nog van af. Ook de patat was goed,. Was erg smakelijk allemaal! Zeker nog eens bestellen.

, 30-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Misschien handig om bij een grotere bestelling op de dozen te zetten welke schotel het is. Veder eten is altijd lekker

, 24-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeeeeerlijke kapsalon gyros en pizza's!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb voor 27 euro een bestelling gedaan naar Benschop bezorgen zou dan gratis moeten zijn hierom gevraagd het aan de bezorger mee te geven maar die wist van niks

, 08-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat de uiensaus vergeten was. Maar verder was het perfect.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Turkse pizza heerlijk! Pizza wat hard gebakken... super snelle levering

, 04-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd,perfect!!

, 25-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spareribs! Ook de calzone was lekker.

, 22-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super Lekker!

, 15-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza had duidelijk te lang in de oven gezeten, helemaal uitgedroogd, jammer dat ze dat wel gewoon uitserveren. Durum doner was lekker.

, 15-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd en alles aanwezig. Netjes.

, 12-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heer de kipfilet met roomsaus

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel bezorgd heerlijke malse sparribs

, 06-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Amper kaas op kapsalon. Nooit gratis drankje gekregen. 1e en laatste x bij El Greco :)

, 06-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!! Goed warm en vriendelijke bezorging. Heerlijk gegeten!

, 01-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza Lazio (+Artisjokken,+Champignons) Besteld en het was heerlijk.

, 27-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Is misschien handig om wat duidelijker te vermelden op de website, dat er patat bij de spareribs zat. heb nu een extra portie besteld wat niet nodig was geweest. Verder top! Lekkere spareribs, en prima op tijd bezorgt.

, 21-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, warme pizza, smaak kan beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon weer goed.

, 17-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd door een vriendelijke jongen. Was heerlijk, lekker veel en goed warm.

, 12-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten kwam een kwartier te vroeg. Patat was slap en niet gaat. Bakje tzaziki had gelekt.

, 30-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het broodje gyros speciaal is wel heel kleine portie voor € 7, jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten, zeker voor herhaling. Het bezorgen ging ook prima!!

, 22-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Graag iets meer saus bij de cannelonie.

, 16-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lamskotelet schotel was heerlijk.

, 13-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel meestal de gyros schotel de smaak is top en het eten komt warm aan door de snelle bezorging. Ga zo door.....

, 11-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

21:38 besteld en 21:50 in huis; pizza pepperoni zelf nog aangekleed met ui, mais en knoflook, heerlijk! Bezorging en kwaliteit top!

, 10-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 09-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas bijna geen kaas op de Turkse pizza zoals normaal, gebeld en er is bij mijn volgende bestelling beloofd extra kaas op de Turkse pizza's te doen. Dus ik ben benieuwd... :)

, 05-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed van smaak, goed warm (tot heet) en netjes op tijd bezorgd. Beleefde bezorger.

, 04-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, super snelle bezorging en vriendelijk personeel! Zeer tevreden!

, 30-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Soms een beetje vette pizza maar afgelopen keer was het erg lekker. De levering is altijd snel en correct geweest

, 24-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We zijn altijd tevreden, alleen was dit keer het girosvlees koud en de rest warm.

, 17-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke patat!

, 17-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals altijd weer snel bezorgd en smaakte geweldig

, 15-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tot 2 keer toe een zwart verbrande, dus ongezond en kankerverwekkende bifteki. Frites was ook echt vies en de gyros rook niet lekker en was enorm vet.

, 12-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza, snelle levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De stokbrood bij de keftedakia zat er niet bij. Verder prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd perfect!!

, 28-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Blijven lekkere sparribs en een super snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en warm eten goede kwaliteit en net zo belangrijk bezorging op tijd. PRIMA

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 22-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kip file was weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sparribs en lekkere hete patat Snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel bezorgd in Benschop. Pizza en gyros smaakten erg goed.

, 11-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was heerlijk, maar het is jammer dat er een bakje knoflook saus bij leveren i.p.v verse knoflook op de pizza. Op de lijst van extra ingrediënten staat namelijk alleen knoflook vermeld, en geen knoflook saus...

, 10-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, voortreffelijk.

, 06-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer was het vlees van de giros wat aan de harde kant. Ik ga er maar van uit dat dit een uitschieter was. Andere keren was het steeds uitstekend.

, 31-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat het vlees niet zo warm was als de patat. volgens mijn kwam dat omdat er geen aluminium folie was gebruikt zoals voorheen wel het geval was. Verder heerlijk eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede hete, heerlijke pizza en snelle bezorging!

, 24-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker snel geleverd en alles heerlijk warm. Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De koolsalade a €5,= is echt waar voor je geld en normaal neem ik dan de pizza waaraan ik ingrediënten toevoeg, maar vandaag de macaroni agio olio (of zoiets) gekozen; heel pittig, als te verwachten, maar gewoon weer lekker en op tijd/warm bezorgd.

, 22-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd perfect, zowel kwaliteit van het bestelde als bezorging.

, 17-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst echt een tegenvaller. Kwaliteit van de gyros was niet best, de rest was prima zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel,warm, en lekker

, 14-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles altijd prima, bezorging ook.

, 12-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik had macaroni carbonara. de kaas was niet zo pittig. niet slecht hoor, maar ook niet echt boeiend

, 10-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd,product en bezorging perfect!!

, 03-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sparribs lekkere friet snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ideaal! Bezorgd BINNEN 15 minuten van plaatsen bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van de pizza zoals altijd prima! Bezorging zeer snel.

, 01-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een flinke maaltijd die prima smaakt

, 29-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de broodjes giros waren hard en het vlees ook was niet te eten erg jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer zat er een beetje (te) veel vocht in het broodje super shoarma. Verder kwaliteit als vanouds. De bezorger maakte netjes excuus, omdat broodjes omgevallen waren, waardoor er vocht uit de bakjes gelekt was. Er zijn ergere dingen in het leven.

, 23-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend kwaliteit en service zoals altijd. Eten word snel bezorgd en is altijd warm en lekker!

, 23-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Blijft de aller lekkerste pizza in IJsselstein

, 19-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen heel vaak bij el greco! Het is lekker, ze zijn aardig, en ze zijn vooral snel. We zijn erg tevreden!! Tzaziki ipv knoflook hè ;-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom lekker gegeten.

, 17-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal een snelle bezorging. Maar dit keer ander half uur moeten wachten :s

, 12-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gebruikelijk. Niets op aan te merken.

, 04-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de laatste 3 keer was het gyros vlees droog met zeer kleine harde of taaie stukjes, gemaskeerd met 3 of 4 sappige en lekkere stukjes vlees boven op. Deze schotel is zeker geen 11 euro meer waard. Hoop dat El Greco dit zal verbeteren en de schotel weer ouderwets lekker wordt.

, 03-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker. Personeel aan de telefoon is altijd vriendelijk.

, 01-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed betaallbaar en een snelle levering,chapeau!

, 01-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al jaren laat ik af en toe een maaltijd brengen van El Greco. Ook gisteren en zoals altijd was het perfect.Evenals de zeer snelle correcte bezorging.

, 30-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Alleen was de patat een beetje te zout.

, 27-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer heerlijk, en goed op tijd, het was goed heet, gewoon goed!

, 27-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kan niet beter.

, 21-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, weer fantastisch. De pizza's waren bij aankomst goed heet! Goede en snelle bezorging!

, 20-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had een pizza margerita, gyros en kebab. ze zijn: Altijd op tijd, goed gekruid en op smaak gebracht, kortom altijd lekker :)

, 19-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had twee gyros schotels besteld bij el greco. Was alleen totaal niet warm meer. Daarnaast was het eten er pas vijf kwartier Na bestelling pas bezorgt. Ik zou niet weer iets bij el greco bestellen.

, 16-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza en mooi op tijd bezorgd.

, 13-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een foute bezorging (Pita Gyros i.p.v. Patat Gyros) was de bezorger er weer binnen 10 minuten met het goede eten. Ik bestel hier regelmatig en dit was voor het eerst dat het fout ging.Top opgelost. Eten was heerlijk. Ga vooral zo door El Greco

, 11-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste pizza's van IJsselstein! Snelle bezorging!

, 07-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ietsje te laat bezorgd, maar dat is niet vreemd op 5 mei. Kwaliteit was goed, temperatuur was goed. Teveel, om in één keer op te eten. Van het restant kan ik nog een gyrosschotel maken.

, 05-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed alleen we hadden gratis bezorging omdat we 25 euro hadden en telkens proberen de bezorgers geld af te troggellen waar ze geen recht op hebben

, 05-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestelde quatro formaggi pizza. En daarbij voor €2,- (wat ik een behoorlijk bedrag vind) voor extra gorgonzola. Voor mijn gevoel had ik gewoon een quarto formaggi, want er zat echt niet veel meer gorgonzola op dan de eerdere keren. Dat vond ik teleurstellend. Voor €3,- koop je in de winkel een stuk gorgonzola.....dus ik voelde me nogal genept. Verder geen klagen, de pizza is goed, lekker en niet droog of te ver doorgebakken. Ik zal vast vaker pizza bestellen, maar de gorgonzola regel ik dan fijn zelf.

, 02-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlees was erg vet en het waren erg grote stukken. Patat was erg vet en hard. Ik denk dat het 2 x is gebakken. Normaal is eten erg goed (we bestellen erg vaak) maar deze keer niet. Besteld op zondagavond rond 20.00 uur dus de drukte was al geweest.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was er erg vlug en zoals altijd van geweldige kwaliteit. Het was weer een avondje heerlijk genieten geblazen.

, 28-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks de verwachte drukte toch redelijk snel bezorgd.

, 27-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer erg lekker

, 26-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Anders dan vorige keren. :( Spareribs waren aan de droge kant.

, 26-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is tenminste eten voor een leuke en reële prijs. En bijkomend voordeel, het wordt snel bezorgd, en belangrijker nog dat het verrukkelijk smaakt. Jullie hebben er een enthousiaste klant bij!!!!

, 24-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Blijft steeds goed, zowel bezorging als kwaliteit.

, 22-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeer brutale bezorger deze man liever niet meer sturen.moet nog een hoop leren kwa woordt gebruik een te brutale bek. de heren krijgen altijd fooi maar deze man niet omgeen klanten te verliezen kunt u beter een ander nemen. wat een onbeleeft persoon

, 17-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel bezorgd. Precies 20 minuten na betaling. En was weer heerlijk zoals altijd. Dikke pluim!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza's en bezorging binnen 30 minuten

, 10-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer uitstekend, zowel de bezorging als de kwaliteit.

, 04-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

T was weer snel en super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed en lekker. maar de slade mag meer smaak hebben

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Begint een gewoonte te worden lekker warm en super snel

, 27-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker en mooi op tijd bezorgd. Wij zijn inmiddels vaste klant!

, 19-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging kwam op tijd, lekkere pizza's en een vriendelijke bezorger. Super!

, 17-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd verleidelijk lekker

, 17-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levertijd 15min warm en lekker zoals altijd

, 10-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levert goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd lekker! Extra pluspunt: ideal kost nu maar € 0,25 ipv € 1,-.

, 01-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

El Greco blijft mijn favoriete restaurant in hun genre om te bestellen. Dit vanwege de uitstekende bezorging en de kwaliteit van het eten.

, 21-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kapsalon matig spareribs goed snel en heet bezorgd

, 18-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superservice, altijd netjes en beleefd. Bestellingen altijd snel aan de deur, ga zo door!

, 17-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Calzone was een beetje misvormd. Viel verder wel goed in de smaak. Spareribs waren goed gaar. Alleen jammer dat ze op een beperkt aantal plaatsen erg verbrand waren.Andere 2 gerechten waren goed. Bezorging uitstekend.

, 17-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker. Niet te vet. Bezorging ook top. Super snel.

, 15-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was weer heerlijk en de bezorger is altijd even vriendelijk

, 10-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben al 4x besteld hier en het is echt lekker! Wij bestellen hier pizza's, schotels en pasta's. Ze zjin net zo lekker als die van Picola Italia en ook nog is sneller met bezorgen! De keuze is voor ons dus snel gemaakt! :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was weer goed en de bezorging was heel snel

, 03-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was als vanouds prima, maar de bezorging was waardeloos. Ruim anderhalf uur op het eten moeten wachten zonder maar een kleine toelichting of excuses. Zelf 2x moeten bellen en ' het was druk' ... Voor ons nooit meer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, warm en goede kwaliteit

, 13-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging! Lekkerste pizza's van IJsselstein.

, 07-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had ananas op mijn pizza terwijl we extra kaas besteld hadden.

, 05-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel zoals gewoonlijk en het eten was weer lekker warm!

, 31-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer voor de bezorger die €1,00 transactiekosten. Die kreeg hij nu minder.

, 25-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd binnen een kwartier Door een vriendelijke jongen bezorgd en was nog erg warm. We hadden gevraagd om de paprika weg te laten en dit is ook gebeurd. De pizza en spare ribs smaakten heerlijk!

, 24-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De broodjes waren weer heerlijk en goed warm!

, 18-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk: snel, warm en vriendelijke bezorging!

, 14-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben een liefhebber van Griekse gerechten. Voor een tent als El Greco, die van alles maakt zoals pizza's, patat, spare ribs maken, zou je verwachten dat het niet op en top Grieks zal smaken... De Griekse gerechten worden echter zeer goed gemaakt! Daar kunnen de Griekse restaurants/eetgelegenheden in IJsselstein nog een puntje aan zuigen. Jammer dat ik daar pas na vele jaren achter moet komen :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel bezorging als kwaliteit van het eten waren weer gewoon GOED.

, 06-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer prima, en zoals altijd op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijzonder smakelijk eten en keurig bezorgd. Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed eten.

, 04-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze pizza was wel heel erg lekker

, 30-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste El Greco. ..heb gisteren heerlijke pizza's warm en op tijd ontvangen. .even over de calzone tonno met als extra paprika. .deze was top echt!!! Super gevuld.niet 3 stukjes van dit of dat niet 5 snippers tonijn..maar gewoon bomvol. ..top...tot gauw

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker en snel bezorgd.

, 26-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's die vandaag in de aktie zijn. Supersnel bezorgd. Geen klachten!

, 22-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gebruikelijk, lekker en op tijd.

, 17-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Eten heerlijk en snel bezorgd! Zo kon ik snel verder met verjaardag vieren...

, 14-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza"s zijn op afgesproken tijd bezorgd. Eten was goed!

, 13-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd Top en vers!

, 12-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, en erg leuk dat ik nog een gratis drankje kreeg. Bedankt.

, 11-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De salade die bij de gerechten zat was erg magertjes, alleen een bodempje. En er wordt door de website 2,- bezorgkosten gerekend terwijl er in de tekst staat dat het van 25,- gratis zou zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer viel het slechter uit dan normaal. Spareribs gedeeltelijk aangebrand en niet mals.

, 02-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs mogen wel wat pittiger zijn.

, 02-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten en de bezorging waren goed alleen het gratis blikje fris zat er niet dij!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 2e keer spareribs besteld, top! Vlees meer dan genoeg, botermals en valt van het bot af! Snel bezorgd, goed warm en patat ook ok en knapperig. Klein minpuntje patat; Helaas veel harde stukjes en echt teveel zout (dit ervaren we ook bij andere gerechten) daarom 1 ster minder.De knoflooksaus is trouwens lekker

, 28-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst smaakte het niet lekker. Patat was doorgebakken en erg vet. Het lijkt wel of de patat meerdere keren is gebakken. Het vlees van het broodjes giros was erg hard en droog. Het vlees was ook erg groot. Hele grote stukken die - denk ik - nog versneden hadden moeten worden. Ik moet wel zeggen dat ik door tijdsnood El Greco niet heb kunnen bellen. Achteraf vind ik dat erg jammer

, 21-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! De bezorging was weer snel en de pizza was nog heet. Mijn vaste pizzeria!

, 20-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd Top! ik zeg een Vette 10

, 18-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Goede pizza's. De tretteco was helaas gedeeltelijk echt koud. De smaak was wel goed maar koud is gewoon niet lekker. En n alu schaaltje zet je ook niet in de magnetron. Het gratis bij fris zat er niet bij. Tegenvaller.

, 17-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De giros smaakte weer uitstekend.

, 11-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

helaas was de maaltijd weer niet wat ervan verwacht werd, 2e keer oprij. jammer.

, 11-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gebruikelijk, niets op aan te merken.

, 10-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Blijft de lekkerste in IJsselstein en niet alleen de pizza, de spareribs zijn niet te versmaden!

, 02-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect! Eten is goed en erg warm. Bezorger is netjes.

, 28-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was deze keer het vlees droog en er zaten botjes is. Was deze keer dus geen goede beurt, ben beter gewend. Misschien niet op zondag moeten bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijke pizza bezorgd gekregen. Hij was zelfs nog iets te heet om er meteen een grote hap van te nemen. Zo snel kreeg ik m vanuit de oven in mijn huis! Voor mij mn vaste plekkie voor mijn pizza. Echt top!

, 17-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza calzone met gehakt besteld, vulling was te zout!

, 14-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit wisselend 2 dezelfde schotels besteld en verschillen van kwaliteit tevens jammer dat je met ztazikki besteld en er dan 1 met knoflooksaus krijgt.

, 14-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste pizza's in IJsselstein en altijd snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's. Warm en rijkelijk belegd. Bezorging binnen een half uur. Zoals gewoonlijk weer helemaal top.

, 10-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wel apart dat een shoarma schotel hetzelfde is als een gyrosschotel

, 06-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten alleen de frites waren veel te zout.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.